Vrijdagavonddiner

Wanneer de hersenen een hele dag op volle toeren hebben gewerkt, heeft de maag ook wel wat verdiend. Dus nodigen we jou en je partner maar al te graag uit voor het diner op 17 mei in restaurant de Foyer in de Bourla Schouwburg, op een steenworp van het Hiltonhotel. 

Het diner gaat door op 17 mei om 19.30 u. De kostprijs is €75 per persoon voor VVT-leden en hun partner en €135 per persoon voor niet-leden en hun partners. Inschrijven is mogelijk tot 10 mei 2019, maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Inschrijven doe je via www.vvt.be/bourla

De Bourla Schouwburg, met haar bijzondere halfronde ingang, is een uniek theatergebouw dat geëvolueerd is tot culturele hotspot in Antwerpen. Het gebouw werd ontworpen door architect Pierre Bourla in 1827 en is erkend als een van de best gebouwde schouwburgen in Europa. Het is sinds 1998 de thuisbasis van theatergezelschap Toneelhuis.

Sinds 2015 heeft de Bourla Schouwburg ook restaurant De Foyer onder haar vleugels, een prachtige authentieke zaal met een imposante halfronde koepel, indrukwekkende lusters en ramen, en historische muurschilderingen.

Bourla Schouwburg - De Foyer
Komedieplaats 18
2000 Antwerpen

www.bourlaschouwburg.nu/de-foyer

Parkeren kan in een van de vele ondergrondse parkings in de buurt:

  • Parking Arenberg: Oudevaartplaats 2-4
  • Parking Oudaen: Oudaan 3
  • Parking Stadsschouwburg: Meistraat 4
  • Parking Hopland: Hopland 38
  • Parking Inno: Hopland 45